Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Webbredaktörens skrivhandbok. Klarspråk på nätet

Webbredaktörens skrivhandbok. Klarspråk på nätet

Softcover book. Prodicta förlag. 6 ed. 2016. 336 pages.

Fine Condition. Boken är i nära nyskick (sånär som på ett par minimala märken fram och bak). Perfekt rygg och inlaga i nyskick, verkar oläst (enda anmärkningen är ett par mini-noteringar i innehållsförteckningen, men inget som påverkar i övrigt).

Innehåll:

Webbredaktörens skrivhandbok kan användas som handbok eller kurslitteratur på skrivkurser för webbcopy, UX-skribenter, webbredaktörer, webbansvariga och webbdesigner. Det finns gott om exempel och tips - allt från prov på hur du kan strukturera dina texter till tips för hur du åstadkommer ett hårt mellanslag på webben.

Utmärkt val för dig som läser till content manager/webbredaktör, annan dylik IT-utbildning eller perfekt som handbok på jobbet eller privat. Här kan du fördjupa dina kunskaper och bredda dina förmågor inom fältet. Att detta är 6:e uppl. spelare mindre roll då grunderna och faktan i boken skiljer sig väldigt lite från uppl. 7 (som är avsevärt dyrare), där något kapitel lagts till samt vissa utökats.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789198125023
Title
Webbredaktörens skrivhandbok. Klarspråk på nätet
Author
Karin Guldbrand - Helena Englund Hjalmarsson
Publisher
Prodicta förlag
Year of release
2016
No of pages
336 pages
Binding
Häftad
Size
167 x 230 mm Spine width 25 mm
Weight
650 g
Language
Svenska
Description
Webbredaktörens skrivhandbok riktar sig till alla som på det ena eller andra sättet arbetar med texter som ska publiceras på webben. Du behöver inga särskilda förkunskaper, men vissa delar blir lättare att ta till sig om du har grundläggande kunskaper i hur html-kod fungerar och har lite kännedom om vad stilmallar och mobilappar är. Olika yrkesgrupper sysslar ibland med olika delar inom webbpublicering; på större företag och myndigheter kan det vara en person som skriver texten och en annan som anpassar den och publicerar den på webben. I mindre företag är det vanligare att en webbredaktör inte bara publicerar, utan också skriver och bearbetar en text. Många yrkesgrupper som tidigare inte har skrivit så mycket producerar nu texter till breda målgrupper, och många som tidigare inte arbetat med formgivning och användarvänlighet har börjat lägga ut sidor och anpassa dem till webben. Oavsett vilken del du arbetar med har du nytta av den här boken.
Ytterligare författare: Guldbrand, Karin
Ytterligare författare: Englund Hjalmarsson, Helena