Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Bringing Up Baby / My Favourite Wife / Indiscreet / Operation Petticoat

Bringing Up Baby / My Favourite Wife / Indiscreet / Operation Petticoat

DVD movie.

Fine Condition. Sleeve in Fine Condition. Otextat
4-Disc.
DVD 1. Ingen fara på taket 'Bringing Up Baby' (1938) Den excentriska arvtagerskan Susan Vance (Katharine Hepburn) stjäl ett dinosaurieben från den frånvarande paleontologen David Huxley (Grant), vilket tvingar honom att spåra henne till hennes gård i Connecticut. Längs vägen hamnar han i problem med myndigheterna och en möjlig sponsor för sitt museum, och det slutar med att han tar hand om Susans husdjursleopard, Baby
DVD 2. Min favorithustru (My Favourite Wife) är en amerikansk film från 1940 i regi av Garson Kanin. Filmen Oscarsnominerades i tre kategorier, bästa berättelse, bästa musik och bästa scenografi. Handling: Efter sju år räddas Ellen från en öde ö där hon varit strandsatt, bara för att få veta att hennes man Nick precis ska gifta om sig med en annan kvinna, Bianca.
Medverkar: Cary Grant och Irene Dunne
DVD 3. Indiskret (engelska: Indiscreet) är en amerikansk romantisk komedi från 1958 i regi av Stanley Donen. I huvudrollerna ses Cary Grant och Ingrid Bergman. Filmen är baserad på pjäsen Kind Sir av Norman Krasna. Handling: Anna Kalman (Ingrid Bergman) är en framgångsrik skådespelerska som helt gett upp hoppet om att finna den rätte. Av en slump träffar hon diplomaten Philip Adams (Cary Grant) och det blir kärlek vid första ögonkastet. Men snart får hon reda på att Adams hållit en hemlighet för henne. Anna blir vansinnig och planerar sin hämnd.
DVD 4. Operation kjoltyg (originaltitel: Operation Petticoat) är en amerikansk komedifilm från 1959 i av Blake Edwards, med Cary Grant och Tony Curtis i huvudrollerna. Handling: Ubåtskaptenen Matt T. Sherman (Cary Grant) försöker få ordning på sin ubåt under andra världskrigets första dagar, vad anbelangar USA:s inblandning efter Pearl Harbor. Ubåten blir nämligen bombad och sänkt i hamn innan den över huvud taget haft ett enda uppdrag. Med hjälp av en duktig, men relativt lat, fixare (Tony Curtis) försöker han reparera sin ubåt för att kunna segla till Australien för det nödvändiga arbetet som krävs för dem att återvända in i aktiv tjänst. Saker och ting blir inte lättare när de tvingas ta ombord en grupp kvinnliga sjuksköterskor och via ett måttligt misslyckat lackeringsarbete, där man blandar blyvitt och mönja, får en ubåt helt i rosa.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish Bokhjälpen